ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Γεννήθηκα και μεγαλώνω στην υπέροχη Πάτρα. Ανήσυχος από μικρός αναζητούσα εργασιακό περιβάλλον όπου οι αμοιβές μου και η εξέλιξη μου να εξαρτάται από την δραστηριότητα μου.

Αυτό το βρήκα στην Ευρωπαική Πίστη. Ετσι στις 26/06/1984 υπέγραψα την πρώτη μου σύμβαση ώς ασφαλιομεσίτης. Σήμερα κατέχω την θέση του διευθυντή καταστήματος με έδρα την Πάτρα και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού συνεργατών στους Νομούς Αχαίας-Ηλείας-Κορινθίας και Ζακύνθου. Οι συνεργάτες μου είναι 42 άτομα με 15.500 συμβόλαια σε όλους τους κλάδους που ασκεί η εταιρεία. Μετά από 34 χρόνια συνεργασίας μου με την Ευρωπαική Πίστη μπορώ να πώ,πως η εταιρεία μου είναι ένα διαμάντι της ασφαλιστικής βιομηχανίας στην χώρα μας και επειδή το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προγραμματίζουν με αρχή το νέο έτος 2018 εγώ και οι συνεργάτες μου συμμετέχουμε στην πραγματοποίηση του "Ονείρου" της εταιρείας μας ερχόμαστε από το χθές και πάμε μέχρι το άπειρο. 

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr