Ποιοί είμαστε

Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Ασπαζόμαστε πλήρως τις βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν την Ευρωπαϊκή Πίστη. Δεν είμαστε Νομικό Πρόσωπο ή κάποιας μορφής μεσιτικό, είμαστε μια ομάδα που έχουμε υψηλά όνειρα και πολλές προσδοκίες από το επάγγελμα μας και εργαζόμαστε με πάθος και μεθοδικότητα επάνω σε αυτό.

Η Future Insurance Network εξυπηρετεί πάνω από 50.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, με τον κύκλο εργασιών να υπερβαίνει τα 9.000.000 Ευρώ σε όλους τους κλάδους ασφαλειών (Ζωής, Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Πυρός, Αυτοκινήτου, Αστικής Ευθύνης).

Πιο σημαντικό στοιχείο για εμάς για εμάς είναι ότι τις 4 τελευταίες συνεχόμενες χρονιές, η F.I.NE. είναι η πρώτη ομάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ και αναζητούμε διαρκώς τους τρόπους να δώσουμε προστιθέμενη αξία σε όλες τις υπηρεσίες μας, τόσο προς τους συνεργάτες όσο και προς τους πελάτες μας.

Είμαστε η Future Insurance Network, είμαστε η ομάδα στην οποία ο καθένας θα ήθελε να ανήκει. Και τώρα το μπορεί!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Read more...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr