Η ομάδα F.I.NE. δεν επαναπαύεται σε όσα (σημαντικά) έχει ήδη πετύχει, αλλά αναζητά διαρκώς νέους τρόπους και πεδία για να αναπτυχθεί και να υλοποιήσει το όραμά της.
Στα πλαίσια αυτής της ανάπτυξης δημιουργεί σημεία δραστηριοποίησης (καταστήματα) σε όλη την Ελλάδα, τα Σημεία Εξυπηρέτησης Διεύθυνσης. Σημεία έτοιμα να υλοποιήσουν και να μεταλαμπαδεύσουν το όραμα και τις αξίες της ομάδας F.I.NE., σημεία έτοιμα να προσφέρουν σύγχρονες και αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις στην τοπική κοινωνία, σημεία έτοιμα να κατακτήσουν την τοπική ασφαλιστική αγορά!

Το κατάστημα της Διεύθυνσης μας στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου πρόσφατα μεταφέρθηκε σε νέο και πιο σύγχρονο χώρο, ώστε να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα όλους εκείνους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και να δίνει προστιθέμενη αξία σε όλους τους συνεργάτες της ευρύτερης περιοχής.

Το κατάστημα της Διεύθυνσης μας στην Άρτα λειτουργεί από το 2013 και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της περιοχής.

Το  κατάστημα της Διεύθυνσης μας στο Ηράκλειο της Κρήτης αποτελεί τμήμα της εταιρίας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, με τον κ. Μαρινάκη να αποτελεί έναν από τους ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Το νέο κατάστημα της Διεύθυνσης μας στα Ιωάννινα ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και επένδυσης του δικτύου της F.I.NE. με στόχο σύντομα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία.

Η Διεύθυνση μας στην Πάτρα στεγάζεται σε υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο κτίριο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τόσο των πελατών, όσο και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της ευρύτερης περιοχής.

Η Διεύθυνση μας στην Καλαμάτα δραστηριοποιείται στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια παρουσιάζοντας σταθερή ανάπτυξη σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr